Politsei


Küsimus: Kuidas toimida või kust saab reaalset abi kui pahatahtlik postitaja ei soovi mu pilti eemaldada töökoha kodulehelt?19.12.2018

Rahulolematu klient postitas mu pildi koos kommentaariga internetis üles toidukoha avalikule kodulehele. Klient viibis tol korral koos oma sõbraga, kes oli asjast teadlik. Sõber sattus uuesti tulema meie kanti ja küsisin talt viisakalt kas ta saab edastada mu palve pilt postitusest maha võtta. Jutu käigus tundus, et kõik oleks nagu korras. Kui sõber lahkus, avastasin, et ta on omakorda pannud kommentaari üles, mis puudutas tegelikult meie eravestlust. Rahumeelse lahenduse asemel sain hoopis lisaks negatiivse postituse ja sellega kaasneva negatiivse reitingu. Tööandja ei ole rahul nähtuga, mind piinab asi nii, et on tekkinud magamata ööd. Pilt, mis minust salaja tehtud ja minu loata ripub endiselt üleval ja seda koos kommentaariga lehel, kuhu ta ei kuulu. Google`isse sai raport tehtud mitmeid kordi. Vastust sealt ei tule. Mida ma peaksin tegema edasi või kust leida abimees, kes mind mu murega aitaks?

Vastus: Andero Sepp, veebipolitseinik, Politsei- ja Piirivalveamet, www.politsei.ee

Tere
Kodulehelt saab sisu eemaldada selle haldur. Seega kui tegemist on Teie töökoha koduleheküljega siis pöörduge palun oma töökoha kodulehe halduri poole ja paluge temal sisu eemaldada.