Politsei


Küsimus: Kas ja millal tohin enda kinnistul tööpäeva alustuseks ja lõpetuseks raketipüstolist rakette lasta, et ikka tööpäev heas tujus kulgeks?15.09.2022

Tere

Ostsin raketipüstoli ja laengud (punane stardib eduka päeva ja valge lõpetab tööpäeva:-) ).
Kas ja millal tohin enda kinnistult hommikuseks tööde alustamiseks lasta rakette. E-R. Sept-okt kell 08oo start ja tööpäev lõpeb kell 16oo) Lihtsalt ikka selleks, et tööpäev algaks heas tujus ja kõigil oleks korraga töötegemiseks ja ärkamiseks hea tahe ja lõbus tuju!
Naaberkinnistud on samuti minu haldusalas.
Kaugemad naabrid on mõistvad ja igati sõbralikud. Räägin nendega korra selle minu käitumise nendega üle, et kas neile see hommikune äratus ikka sobilik.
Teeb ikka veits pauku ja see pole miski kukk, kes hommikul kireb)
Laskja pole joobes ja tavarelva käsitlemiseks, on andnud riik loa.
Lihtsalt pole tahtmist olla ülbe ja tähtis poiss, aga tahaks, et päev algaks teisiti, kui nende töötajate tavaline tööpäev on siiani alanud.
Kuis pean käituma, et "hundid söönud ja lambad terved"
Tänud, et jaksasite kaasa mõelda.

Vastus: Andero Sepp, veebipolitseinik, Politsei- ja Piirivalveamet, www.politsei.ee

Tere

See tegevus oleks mõistlik läbi rääkida kõikide naabritega, keda see häirida võiks, samuti võiksite ka piirkonnapolitseinikuga suhelda, kontaktid leiate siit: https://www.politsei.ee/et/piirkonnapolitsei, et ta oleks kursis Teie plaanidega. Soovitaksin kasutada ka muid värve, mitte punast, kuna see tekitab arusaama hädaolukorrast, ka sisemaal.
Lisaks muidugi tuleb järgida kõiki muid ohutusnõudeid, sh et Te ei laseks raketi tuleohtlike ainete/materjalide lähedal.