Sisekujundus


Küsimus: Mis värvi võiks olla köögimööbel ja töötasapind kui seinte toon on hele beež ja põrand naturaalne tamm?13.06.2014

Tere!
Soovin nõu köögimööbli värvi valikul. Ruum on avatud köök elutuba (L-kujuline köök aknaga 8 m2 ja elutuba 22 m2). Seinte toon on hele beež (F459) ja põrand naturaalne tamm. Mis värvi võiks olla köögimööbel ja töötasapind? Ülejäänud mööbel on veel valimata. Millised toonid võiks sobida elutuppa?

Vastus: Kristiina Eljand-Roosimaa, Stilist,Sise-disainer, KEi Kristiina Eljand Interiors, www.roselandinteriors.ca

Tere,
Võimalusi on loomulikult mitmeid. Võibolla järgmine küsimus oleks minul, et milline stiil oleks teile kõige lähedasem? Kas kaasaegne või klassikaline või midagi uut ja vanamoodi kokku pandud?
Kuna tegemist on avatud köögiga siis ma siiski seoks köögimööbli viimistlus valiku elutoa mööbliga ja pigem, et see ei olekski nii väga " köögilik ". Miks mitte kombineeritud tamme spoon mis jälgiks põrandat ja värv näiteks. Selline lahendus lisaks kontraste ja põnevust juurde. Sellisel juhul kuna ruum ei ole väga suur, hiljem aksessuaaridega (patjade,kardinate jms.) lisage värvi ja särtsu juurde.
Modernse lahenduse puhul ka täiesti lihtne, valge , kõrgläike viimistlusega köögi fasaad on absoluutselt stiilne ja siin on üks hea näide. Miks mitte lisada tumedat tööpinda või samuti võib ka olla see sootuks puidust selline tugev ja suhtelliselt paks tööpind mis omakorda põrandat jätkaks.
http://arens.ee/en/gallery/41-line1.html
Edu,
Kristiina