Sisekujundus


Küsimus: Kas tumeroheline on WC seinavärvina liiga sünge?16.12.2011

Tere, Kristiina Eljand!
Mul on segadus wc värvide valikuga. WC on ristkülikukujuline mõõtudes 1,2 x 2 m. Seina ja põrandale on juba pandud suurte mõõtudega tume-tume hallid kahhelkivid. Kivid on põrandast 130 cm kõrguseni.
Nüüd pean otsustama vuugi värvi ja seina värvi. Praegu olen plaaninud teha vuugid tume-metsarohelised ja ülejäänud sein tume-metsaroheliseks. Lagi, uks, wc pott ja kraanikauss on valged.
Kas see on minust liiga julge, sünge ja maitsetu? Kas peaksin siiski tumerohelise välja jätma, mustad vuugid lisama ja ülejäänud seina valgeks värvima? Valgeid vuuke kindlasti ei soovi. Igaks juhuks annan ka teada, et armastan tumedaid kontrastseid värve aga kõik peab olema muidugi maitsekuse piirides :).

Suured tänud ette!

Vastus: Kristiina Eljand-Roosimaa, Stilist,Sise-disainer, KEi Kristiina Eljand Interiors, www.roselandinteriors.ca

Tere
Tumedad toonid ei ole üldsegi halvad :) pigem ma soovitaksin teile kahhelkivide vuugitoon teha plaadiga ühte tooni või gramm tumedam. Kindlasti mitte rohelised ega teistpidi heledad. Vastasel juhul see ruudustik plaadil joonistub välja ja tükib jõudsalt esile, mis hakkab väsitama ja siis kaob tõesti see maitsekuse piir :). Las see tume värv seinas olla juba efektina.

Ilusat jõulurahu,
Kristiina