Sisekujundus


Küsimus: Kuidas muuta korteri koridori, et välisukse avamisel ei oleks kogu korter trepikojast nähtav?02.12.2013

Kui korteri välisukse avan, siis avaneb vaade tervele korterile (korter väga väike). Minule see ei meeldi. Kui naaber koju samal ajal tuleb, siis on tal ühe pilguga ülevaade tervest minu korterist.

Minu mõte oli lahendada see kardinaga. Vahetult enne suurde tuppa jõudmist tuleb läbida nö väike tunnel, vasakule jääb WC ja paremale liugustega kapp. See tunnel on 1,5m pikkune ligikaudu. Kardin täidaks oma ülesannet, kuid kardan, et see muutub lõpuks tüütuks. Korra mõtlesin westerni stiilis baari uksi.
Teine variant oleks ülivõimas prožektor suurest toast särama panna ja suunata see korteri uksele, aga ma oleksin siis esimese kuuga pime :)

Kindlasti pole ma oma murega üksi. Kuidas on praktikas lahendatud selliseid probleeme?

Ette tänades

Vastus: Kristiina Eljand-Roosimaa, Stilist,Sise-disainer, KEi Kristiina Eljand Interiors, www.roselandinteriors.ca

Tere,
Põnevad mõtted, prožektorit ma vist tõesti heaks samuti ei kiidaks. Pole vast kõige mugavam lahendus. Kas olete mõelnud näiteks klaasseinale?
Osaliselt? Kile-mustriga seda lahendada katta ja põnevamaks muuta.
Kardin, sõltub milline. Narmas-kardin, kui interjööris kuhu ta sobiks, oleks mõeldav, kuid tavaline kardin ilmselt oleks ehk võõras. Et sellist esteetiliselt ka head tulemust saada väga palju miskit teha ei olegi. Kui lai on teie koridor? Kas oleks ka mõledav sinna tekitada sootuks statsionaarne sein osaliselt?
Kristiina