Liikluskoolitus


Küsimus: Mul jäi paar aastat tagasi autokool pooleli, kuidas nüüd jätkata saaksin?22.03.2013

Ma läksin autokooli oktoober 2011 ja sõidutunnid sain täis aga teoorias kukkusin läbi. Õpetaja ütles, et pean juurde tunde võtma, et saaksin teooriale uuesti minna ja peale seda jäigi poolikuks mul autokool. Kuidas nüüd edasi saan minna sellega, kas ma pean selle sissemakse uuesti maksma mis seal algul maksin?

Vastus: Henn Rebane, autoinsener, teooria- ja sõiduõpetaja, OÜ Autosõit Tallinna autokooli direktor, Autosõit OÜ, www.autosoit.ee

Millistel tingimustel võite poolelijäänud koolitust jätkata, sõltub koolitaja poolsest õppetöö korraldusest. Ammendava vastuse oma küsimusele saate konkreetse koolitaja käest.

Tõenäoliselt on Teil võimalik jätkata poolelijäänud õpinguid sama koolitaja juures. Kui koolitaja pakutud tingimused ei ole Teile vastuvõetavad, võite paluda oma koolitajalt õiendi läbitud koolituse kohta (koos kinnitatud koopiaga õpingukaardist ja väljavõttega õppepäevikust) ning jätkata antud dokumentide alusel koolitust teise koolitaja juures. Seda aga siis juba uuesti valitud koolitaja tingimustel. Kui ka need ei ole vastuvõetavad, siis varuvariandiks võib olla koolituse täies mahus uuesti läbimine.

Igasugused rahalised arveldused on koolitatava ja koolitaja omavaheline suhe ning seetõttu puudub vastajal siinkohal võimalus neid täpsemalt kommenteerida.