Paari- ja peresuhted


Küsimus: Järgmisel päeval pärast kohtumist kolisime kokku, mis sellisest suhtest arvate?03.02.2012

Tere
Mul on selline küsimus, et mis mind ees ootab ja kas see suhe püsib kui kolisin mehega kokku järgmisel päeval pärast kohtumist. Sain sõbrannaga külla minnes temaga kokku ja järgmine päev plaksti juba läksin selle mehega koju oma asjade järgi. Oleme koos olnud nüüdseks 5 kuud ja meil ei ole olnud mitte ühtegi tüli, ei mingeid nääklemisi. Me saame läbi tõeliselt hästi. Tema mõistab mind ja aitab langetada minul õigeid otsuseid, kuna mina olen alles 18 ja tema 29. Ma tean, et vanusevahe võib olla mõnede inimeste arvates suur, aga meie selles probleemi ei näe. Meil mõlemal on tunne õige ja koos olles oleme õnnelikumad ja rahulikumad. Ma sooviks teada, et kas te oskate öelda mis võib kaasneda sellega, et me kohe järgmine päev kokku kolisime. Kas võib olla, et ma leidsin oma hingesugulase? Temaga koos olles on kõik nii hea, tunnen ennast temaga nii vabalt. Ma ei muretse millegi pärast ja ta on nii hooliv ja mõistev. Mis teie sellisest asjast üldse arvate?

Ma tõesti loodan, et leiate aega ja vastate mulle.

Vastus: Siiri Tõniste, kliiniline psühholoog-psühhoterapuet, Põhja-Eesti Regionaalhaigla Psühhiaatriakliinik, www.pereterapeudid.ee

Tere,

Igas suhtes on tähtis ainult see, mis on tähtis mõlemale partnerile. Kindlasti pole vaja tonti näha seal, kus seda näha pole. Nautige oma suhet ja hoidke seda. See, kas suhe kestab, on ainult teie kahe kätes ja muu on kõik teisejärguline.

Palju õnne teile mõlemale,
Siiri Tõniste