Toitumine ja ülekaalulisus


Küsimus: Kuidas alandada kaalu umbes 10 kg?11.04.2012

Tere,
Olen 49-aastane naisterahvas, pikkusega 168 cm, kaaluga 96,1 kg.
Kehakaal muutus peale mehe surma, 9 aastat tagasi. Lihtsalt sõin ennast suureks. Olen madala vererõhuga, ühe neeruga, koos kroonilise neeruvaagna põletikuga, südamehaige koos rütmihäiretega, liigeste reumat põen alates 33-ndast eluaastast, kuu jooksul kannatan vähemalt 3 korral migreenihoogude all. Töötan väga stressirohkel töökohal, juhtida 20 inimest ning üksust, seega töötan umbes 24 tundi päevas. Kasvatan aktiivset 9-aastast noormeest.

Liigun teadlikult õhtuti mõne kilomeetri, proovin süüa tasakaalustatud toitu, kuid õhtuti on söögiisu nii piinav ja kurnav, et käin ja näksin kogu aeg, päeval ainult maitsen toitusid ja ei söö peale supi midagi.
Tänan Teid õpetliku ja toetava vastuse eest.

Vastus: Adik Levin, meditsiinidoktor (MD, PhD, MSc.D), õppejõud/professor

Tere,
Tõepoolest saan Teie murest aru. Tunnetan, et Teil on kõrge motivatsioon ennast aidata. Kõigepealt see, et Te ei söö päeval ja näksite terve õhtu, on tõepoolest üheks põhjuseks, miks Teie ainevahetus on selline nagu ta on. Peale selle näitab sümptomite kirjeldus, et toitute valesti. Ma ei hakka lahkama kõiki probleeme ja soovitaks Teile ühineda meie individuaalse toitumise programmiga. Saate teada, missugused toidud Teile personaalselt sobivad ja missugused ei sobi üldse. Peale selle saate teada, mida millega koos süüa.
Helistage telefonil 6264230. Praegu uuendame ka oma internetilehekülge: www.role.ee

Teile edu ja tervist soovides,
Adik Levin