Toitumine ja ülekaalulisus


Küsimus: Mida arvata Herbalife`i toitumisprogrammist?11.12.2012

Avalikus kohas (kaubanduskeskuses) mõõtis keegi meesterahvas südame rasva. Normaalne pidi olema 3-4 %, minul oli üle 10 %. Siis kutsuti mind Herbalife`i klubisse, kus korra ka käisin. Seal selgitati, et tähtsaim toidukord on hommikusöök, mida saab tasu eest kohapeal (klubis) ja mis koosneb puhtast aaloejoogist, taimejoogist nimega Thermojetics ja valgu-vitamiini-mineraalikokteilist Formula. Peaaegu kõik kohalolijad tõid näiteid, kuidas on paranenud veresuhkur, kolesterool, langenud kehakaal, leevendunud valud jne.
Igaks juhuks tahaks enne klubiga liitumist Teie arvamust, kas selline hommikusöögimenüü sobib igaühele või on sellele ka vastunäidustusi.
Vastuse eest ette tänades!

Vastus: Adik Levin, meditsiinidoktor (MD, PhD, MSc.D), õppejõud/professor

Herbalife programm on tuntud äriprojekt. Huvitav, et kaubanduskeskus lubas seda reklaamida oma ruumides. Ei ole eetiline kommenteerida seda, mida ise ei ole läbinud. Minu isiklik seisukoht on see, et tuleb kaugemale hoida igasugustest toidulisanditest, kuna meie ei tea nende koosseisu ja kuidas ta mõjutab meie organismi ainevahetust. Alati on õigem pöörduda looduse poole ja kasutada mahetoitu spetsialisti kaasabi.

Teile edu ja jõudu soovides,
Dr. Adik Levin