Juuksed, soengud


Küsimus: Tumepruunid juuksed heledamaks27.10.2011

Tere!
Olen loomulike kartulikoore värvi juustega. Kuu aega tagasi said need värvitud tumepruuniks, mis jäi aga väga tume - peaaegu must. Käisin päev hiljem uuesti salongis ja seal värviti Kemoni triibuvärviga pea kokku ja sain oluliselt heledama tooni, mis jäi nii ühtlane, et ei olnud vaja mingi teise juuksevärviga enam üle värvida. Nüüd on kuu aega möödas ja oleks vaja värvida väljakasvu. Sooviksin ka juuksetooni veel natuke heledamaks saada.
Millised oleksid kõige säästlikumad viisid, et saada ilusat pruuni juuksetooni? Kas tuleks samuti teha triibuvärviga heledamaks või on võimalik ka kuidagi värvimise/blondeerimise teel?

Vastus: Katrin Kruusma, juuksur, Katrin Kruusma Stuudio, www.kkstuudio.ee

Tere!
Kõigepelt tuleks üles leida just see õige ilus toon ja saada ülejäänud juuksed seda värvi ning alles peale õige tulemuse saavutamist värvida juured. Nüüd küsite, miks - sest juure juures on temperatuur kõrgem ja sama värviga ei saa värvida, kuna jääb heledam.

Reeglid ütlevad, et tumedamaks värvitud juukseid heledamaks värvida ei saa. Saab ainult blondeerida ning selle järgi tundub salguvärviga värvimine ehk kõige juuksesõbralikum (NB! teie juuksur oskab kindlasti õigesti otsustada, kuna ta näeb teie juuste olukorda). Hiljem võib põhja värviga kõik üle värvida. Tulemus peaks olema ühtlane.

Päikest :)
KK