Juuksed, soengud


Küsimus: Väga õhukesed juuksed, kuidas leida sobivad hooldusvahendid?04.12.2011

Tere!
Ma olen 15-aastane tüdruk ja mul on väga õhukesed juuksed. Olen ostnud igasuguseid šampoone ja palsameid, kuid suurt muutust pole. Vanasti kahjustasin enda juukseid väga sirgendamise ja lokkide tegemisega, kuid nüüd pesen stabiilselt ja ei kahjusta neid. Tuulistel ja külmadel ilmadel kannan mütsi, et juuksed kahjustada ei saaks. Kasvuga probleeme pole. Olen tõesti mures enda juuste pärast ja tahan leida endale sobivaid tooteid, mis aitaks ja parandaks mu juukseid. Tänades

Vastus: Katrin Kruusma, juuksur, Katrin Kruusma Stuudio, www.kkstuudio.ee

Tere!
Kahjuks jääb ebaselgeks, kas juuksed jäid õhukeseks peale nende rikkumist või rikuti neid seepärast, et nad oleksid kohevamad ja paksemad.

Tihti annab juukselõikus suurepärase tulemuse, sest igal juuksel on oma loomulik pikkus, millal ta näeb kõige parem välja - kui juus kasvab sellest pikkusest üle, siis muutub pilt kohe kehvaks ja juuksed tunduvad õhemad ja väljaveninud.

Kui juuksed muutusid kehvaks peale nende rikkumist, siis tasub mõelda rikutud osa äralõikamisele, aga kui nad on kogu aeg sellised olnud, siis võid proovida veel munaga pesemist või mee, muna ja riitsinusõli maski.

Kui Sul on peenike juuksekarv, siis kindlasti ei sobi kreemjad šampoonid, kuna need on liiga rasked ning juus muutub samuti raskeks ja lamandub. Ehk siis - valida tuleks läbipaistvad šampoonid ja kerged palsamid ning teha 1 kord nädalas toitvat maski. Tulemus peaks olema ok.

Tervitades, KK