Juuksed, soengud


Küsimus: Milline juuksevärv võiks sobida väga heleda ja roheliste silmadega naisele?06.12.2011

Tere,
Ei oska leida õiget juuksetooni, mis sobiks naha ja silmade värviga. Minu probleem seiseneb selles, et endal väga õhukesed ja heledamad kartulitooni juuksed, tavaliselt olen värvinud heledate värvidega veel pisut heledamaks (mitte blondeerinud), aga suvel juuksed kuivavad ja pleegivad liiga heledaks ja kui siis juuksuris sügisel uuesti värvisin pisut tumedamaks, jäid juuksed väga tumedad (pruunikad kollaka roheka läikega ja samas pleekinud osa, ehk pealmine osa võttis halli läike). Juuksur ei osanud ette näha, et mu juus on nii poorne. Mind huvitab, kas seda nn. kirjut pead on võimalik kuidagi Davinesi tooniva sampooni või palsamiga ühtlustada (sest ülevärvimist mu juuksed ilmselt ei kannata). Kui see on võimalik, siis millist tooni ma peaks valima? Ette tänades!

Vastus: Katrin Kruusma, juuksur, Katrin Kruusma Stuudio, www.kkstuudio.ee

Tere!
Davinesil on 6 erinevat tooni šampoone ja palsameid (käivad komplektis). Kulne-, tubaka-, vaskne-, punane-, hõbe- ja šokolaadi toon. Kõige naturaalsema tulemuse annab tubakatoon, aga ma ei ole kindel, et see katab ära untsuläinud värvi. Šokolaaditoon on veidi tumedam, aga soojem. See tundub hetkel õigem valik, kuna kui Teil juba on roheka läikega juuksed, seetõttu ei ole külma tooni enam mõtet kasutada.
Kindlasti ei kannata Teie juuksed enam värvimist, aga kerget sügavpuhastavat pesu kindlasti. See aitaks juuksekihid lahti teha, värvipigmente eemaldada ning alles seejärel palsamiga üle toonida.

Tervitades, KK