Juuksed, soengud


Küsimus: Kas blondeerimisega saan juustel taastada ühtlase tooni?19.03.2012

Tere!
Olin musta peaga ning tahtsin vahepeal saada pruuniks, seejärel helepruuniks. Helepruun olin mõnda aega, kuid tüütas ära. Käisin juuksuris ning mulle tehti blondid triibud, mis kadusid ruttu ja läksid kollaseks. Eile ostsin poest Syossi blondeerija ja tegin triipe, kuid need jäid täiesti oranžid ja kollased. Ühesõnaga olen kirju (oranži/pruuni/kollase) segu. Täitsa jube värv. Kindel on see, et sellisena ma jääda ei saa.

Kas on võimalik saada blondeerimise teel blondiks nii, et juuksed väga hullusti ei kahjustuks. Tean, et suur juuste lõhkumine on, kuid niimoodi ka jätta ei saa. Kas see oranž pigment kaob blondeerimisel või enne murduvad juuksed peast? Mõtlen näiteks neid värve, mis poes müüakse (Syoss kuni 7 tooni).
Olen ka juuksuritega nõu pidanud, kuid kõigil on üsna erinevad seisukohad. Hetkel ma juuksurisse minna ei tahaks, kuna olen iga kord pettund ja rahaline seis ka ei luba.

Ette tänades :)

Vastus: Katrin Kruusma, juuksur, Katrin Kruusma Stuudio, www.kkstuudio.ee

Tere!
Kahjuks ei ole ma kompetentne soovitamaks poes müüdavaid värve, kuna ei tea täpselt nende koostisi.
Kui aga juuksepigmentidest rääkida, siis oranžist valgeks saada on üsna raske ka juuksuris. Kindlasti tuleks teha mitu värvimist enne, kui soovitud tulemus käes ja ka siis sõltub kõik sellest, mis seisukorras on juuksed ning palju nad kannatavad. Oma kogemusest ütlen, et kõige jubedam on just poevärve maha võtta, sorry.

Enne kui kodus toimetama hakkate, mõelge järele, sest hiljem juuksuri juurde minnes läheb värvimiste ja ravide peale rohkem raha (mõtlen peale seda, kui olete kodus juba jõudnud juukseid kahjustada), kui kohe minnes.

Tervitades, KK