Juuksed, soengud


Küsimus: Pärast juuste kuivamist oli pea kui takuhunnik, millist vahendit kasutada?19.03.2012

Tere,
Ostsin endale Alterna sarja Bamboo Anti Frizz šampooni ja balsami. Pesin juuksed puhtaks ja kuivades oli peas ainult üks suur takuhunnik. Lubatud Anti Frizz toimis täitsa vastupidi - milles asi?
Juuksetüüp on tugevam karv ja laines/lokkis, kuivem juus. See sari ju peaks taltsutama sellist juuksetüüpi või siis ei?

Müüja ütles, et see sari toob loki ilusti esile ja sirge juukse silendab ära. Mina aga pettusin kohutavalt, sest ei saa enam ju seda sarja kasutada, nagu õled on peas, lausa nii kuivad olid peale pesu, et krõbisesid. Panin pähe veel linaseemneõli, et seda kahusust natukenegi taltsutada - milles võis asi olla?

Sari on keemiavaba ja ökotoode, vähemalt nii pudelil kirjas, kas minu juuksed vajavad siis keemiat või on nad seda nii täis, et sellised tooted ei mõju?
Mida peaksin kasutama sellise juuksega nagu mul on? Olen nii tüdinenud proovimast kallite sarjadega, mis soovitud/lubatud tulemusi ei anna (testreid ju pole). Kas äkki oskate soovitada mingit sarja?
Proovinud olen Matrix, Joico, Tigi ja Sencience sarju.
Aitäh

Vastus: Katrin Kruusma, juuksur, Katrin Kruusma Stuudio, www.kkstuudio.ee

Tere,
Kuivade juuste puhul võib see juhtuda küll nii, kuna juukses endas pole nii palju niiskust kui vaja ja loodustoode on ka kindlasti üliõrn ning tal lihtsalt ei ole seda jõudu, et juuksekihte tugevalt kokku tõmmata.

Ma kahjuks ei ole tuttav Alterna sarjaga, aga lugege, kas balsamit tuleb umbes 3 kuni 5 minutit peas hoida. Siis peaks natukenegi pehmemad juuksed olema ja enne kammimist võiksite kasutada kuivi õlisid, mis toidavad ja niisutavad juukseid. Arvan, et siis peaks tulemus parem olema.

Ise olen heledate lokkisjuustega (värvitud) ja väga rahul Davinesi šampoonide ja balsamitega. Julgen soovitada LOVE sarja ja NOUNOU sarja, loomulikult on olemas ka 95% naturaalne sari, mis minu juustel toimib hästi.

Kaunist kevadet, KK