Küüned


Küsimus: Mis ma valesti teen, kui omale geelküüsi pannes tekib lühiajaline väljakannatamatu valu?06.06.2013

Tere Angela Anton!
Mul selline suur probleem, mille kohta ma kuskilt mitte mingisugust informatsiooni ei leia.
Umbes 4 kuud tagasi hakkasin ise omale kodus geelküüsi panema ja probleem on PRIMERIS. Kohe kui panen primeri peale küünele, siis umbes poole minuti pärast hakkab valus ja küüne alla tekib suur vesivill. See nagu põletus ja pärast geeli panekut ja lambi all hoidmist pean panema käe jäävette, et seda valu leevendada. Ja tänu sellele veele hakkab väga kiiresti geel äärtest lahti tulema aga ilma veeta seda ma teha ei saa, kuna valu on väljakannatamatu.
Olen pannud palju kordi omale geelküüsi salongis ja sellist probleemi seal pole varem olnud.
Mõtlen nüüd, et kas mina teen midagi valesti või asi primeris, mis ei sobi mulle, peaksin ehk kasutama midagi muud, kui jah, siis mida? Ja miks mul selline reaktsioon tekib, ma pole mitte millegile allergiline.

Ette tänades,

Vastus: Angela Anton, küünetehnik, Mereneid koolituskeskuse juhataja, Mereneid Salong OÜ, www.mereneid.ee

Tere! Antud probleemi puhul on raske küüsi nägemata nõu anda, kuid olen arvamusel, et teatud iluteenuseid tasub siiski lasta vaid õppinud spetsialistidel teha.
Küüntel võib tõesti geeli kivistumisel olla hetkeline kuumatunne, sel juhul tasuks geeli kanda küünele õhemate kihtidena või kasutada sellist geeli, mis lambi all kuumaks ei lähe. Muret tekitava tootega võiks pöörduda maaletooja poole ja paluda tootekoolitust, et veenduda kas töötad toodetega nii nagu peab.