Juuksed, soengud


Küsimus: Kas keratiinravi aitaks, kui juuksed on kuivad, tuhmid ja nõrgad?23.01.2013

Tere!
Minu probleem on kuivad, tuhmid, nõrgad juuksed. Juuksed on mul umbes rinnani, seega mitte lühikesed, aga ka mitte väga pikad, keskmise paksusega, natuke lokkis. Mõned aastad tagasi blondeerisin rumala peaga, (olen olnud terve elu tumedapäine, peaaegu must) blondiks ma muidugi ei saanud, sest värv korralikult peale ei jäänud ja nii siis juuksur triibutas tasapisi juukseid heledamaks iga kuu. See aga lõhkus mu juuksed nii ära, et kohe kahju on, aga ajas tagasi minna paraku ei saa, seega otsin muid lahendusi. Peale pesu lähevad juuksed puhvi ja näevad väga kuivad ja haprad välja. Kodus olles väldin igasuguseid fööne ja sirgendajaid, aga kui pean välja minema, siis üritan nad sirgendajaga ja igasuguste vahenditega siledaks saada, sest ei taha ju välja näha nagu põrandahari. Tean, et kõige targem oleks kahjustatud juuksed maha lõigata, aga mitte mingil juhul ei taha ma seda teha, sest armastan pikki juukseid. Otsi aga lõikan siis kui näen, et need väga katki on. Olen kuulnud mingist keratiinravist, kas see minu juuste puhul aitaks või muudaks midagi? Tahaksin endale siledamaid ja pehmemaid juukseid, ilma, et peaksin sirgendajat kasutama või end lühikeseks lõikama. Olen tudeng ja ei saa endale väga kalleid šampoone ja maske lubada, kuidas saaksin oma võimatud juuksed ellu äratada, ilma et see mu rahakotti tühjaks imeks?

Vastus: Katrin Kruusma, juuksur, Katrin Kruusma Stuudio, www.kkstuudio.ee

Tere!
Keratiinravi aitab kindlasti, aga peab meeles pidama, et seda vaid mingiks ajaks, siis tuleb seda jälle korrata. Seda, kas Teie juuksed muutuvad paremaks ja kui tihti peab seda tegema, oskab täpsemalt öelda ikkagi juuksur, kes protseduuri teostab.

Minul aga jälle sellised kodused soovitused. Kasutage õli, tehke õli maske ja määrige lihtsalt peale - aitab päris korralikult. Maski jaoks kasutage oliiviõli ja igapäevaselt beebiõli.

Tervitades, KK